banner29

446 Personel, 75 Araç Başakşehir İçin Seferber

Başakşehir Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü ilçenin temiz ve yaşamaktan keyif alınacak bir bölge olması için 446 personel ve 75 adet araç filosu ile 7/24 çalışıyor.

446 Personel, 75 Araç Başakşehir İçin Seferber
Müdürlük ilçe genelindeki evsel atıkları günlük olarak belirli bir program dahilinde 27 adet çöp aracı ile topluyor. Cadde, sokak ve boş alanlar 224 mevkici, 7 adet süpürge ve 4 adet arazöz aracı ile temizleniyor.

Başakşehir Times Haber Merkezi

İlçede günlük olarak toplanan, ortalama 410 Ton evsel atık İ.B.B. Kemerburgaz depolama sahasına ve Halkalı aktarma istasyonuna dökülerek bertaraf ediliyor.

7.500 çöp konteynırı belirlenen bölgelere dağıtıldı

Belediye ilçe genelinin temizliği için evsel atıkların önemli bir yere sahip olduğu bilincinden hareketle, söz konusu atıkların düzenli ve hijyenik ortamda toplanması için vatandaşın ortak kullanım alanlarına 7.500 adet çöp konteynırı dağıttı.

Temizlik İşleri Müdürlüğü uygulama konusunda vatandaşın duyarlı olması için bir takım uyarıda bulundu. Başakşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Vatandaşımız ilçemizin temizliği için, çevresine karşı duyarlı davranarak, evsel atıklarını çöp konteynırlarına atmalıdır. Özellikle çöp konteynırlarına yanıcı, parlayıcı ve sönmemiş soba külleri atmamaya özen göstermeli, çöpleri yakmamaları ve yapılan hizmetlere sahip çıkmalıdır. Yanan veya hasar gören konteynırın tamir edilmesi ya da yerine yenisinin konması emek ve maddi kayıplara neden olmaktadır” denildi.

Vatandaşın şikayet ve taleplerine 7/24 cevap veriliyor

Başakşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tüm ilçe geneline konuşlandırdığı araç ve personeli ile vatandaşın Belediyenin çağrı Merkezi (444 0 669) üzerinden ilettiği şikayet ve taleplerine anında cevap veriyor

Alınan bildirimler, saha personeline iletilerek vatandaşın talebine anında cevap verilmek suretiyle hizmet kalitesi artırılıyor.


CPS uydu takip cihazları ile anında müdahale ediliyor

Belediye Temizlik İşleri Müdürlük araçları oluşabilecek olumsuz olayları anında haber alabilmek için CPS uydu takip cihazları ile donatılmış durumda.

Son olarak Belediye Çağrı Merkezine bildirilen “Çöp konteynırı yanıyor” duyurusu bölgede yer alan müdürlük arazöz ve su tabancalı minipak araçlarına iletilerek olaya müdahale edilmiştir.

Çok büyük hasarlar oluşabilecek bir durum ekiplerin koordineli çalışması sayesinde 5 dakika gibi kısa bir sürede bertaraf edilmiştir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35