banner32

30 Ağustos törenle kutlandı

Türk milletinin silahlı kuvvetleriyle bütünleşerek 30 Ağustos'ta elde ettiği zaferin 93'üncü yıldönümü Başakşehir’de törenle kutlandı.

30 Ağustos törenle kutlandı
 Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde, 26 Ağustos'ta başlayan ve 30 Ağustos 1922'de eşsiz bir zaferle sonuçlanan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Bahçeşehir tören alanında gerçekleşti.

Başakşehir Times Haber Merkezi

Çelenk koyma törenine Başakşehir Belediye Başkanı

Mevlüt Uysal, İlçe Kaymakamı Kazım Tekin, Garnizon Komutanı Vekili Piyade Yüzbaşı Erhan Kapucu, Başakşehir İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Haluk Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Şehitler minnetle, rahmetle anıldı

 

 

Türk milletinin bağımsızlık yolundaki azim ve kararlılığının tüm dünya uluslarına ilan edildiği bu anlamlı zaferin 93’üncü yıldönümü kutlamaları, çelenk koyma töreninin ardından Başkan Mevlüt Uysal ve İlçe Kaymakamı Kazım Tekin'in Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Hizmet binasında tebrikleri kabulü ile devam etti. Vatanı ve bayrağı uğruna canlarını feda eden şehitlerimiz rahmet, minnet ve şükranla anıldı.

İstanbul Times Haber Ajansı(İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35