banner32

Karabat gücünü dostlarından alıyor

CHP Başakşehir Belediye başkan aday adayı Özgür Karabat; onuruna verilen kahvaltılı toplantıya katılrken 400 kişi ayakta kendisini alkışladı.

Meclis üyesi aday adaylarından Özgür Karabat'a açık destek 

Başakşehir'de  CHP seçim çalışmalarına  tam hız  devam ederken 4.Etapta ikamet eden meclis üyesi aday adaylarından ,
Cemal Doğan , Nizamettin Kümeç  ve Zeynep Deniz Aldoğan’ın ev sahipliği yaptığı kahvaltılı toplantıda yüzlerce CHP'li salonu doldurarak belediye başkan aday adayı Özgür Karabat'a gönülden destek verdi.

4.Etap'ta ki bir restorant'ta yapılan kahvaltılı toplantıda yüzlerce kişi Özgür Karabat ve ailesi salona girerken sevgi gösterisinde bulundu.


Başakşehir Times Haber Merkezi /Özel Haber 

İstanbul Times TV
.den Elif Günay’ın  sorularına cevap veren Cemal Doğan;

“4.Etapt’ta ikamet eden CHP belediye meclis üyeleri aday adayları olarak dostlarımızla bir araya gelip birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için Belediye başkan aday adaylarımızdan Özgür Karabat’ın yanında olduğumuzu ifade etmek adına bu kahvaltıyı verdik” dedi. Doğan kamuoyunda edindikleri bilgiler ışığında büyük bir gurubun CHP için Başakşehir'de en ideal aday'ın Özgür Karabat olduğu bilgilerini gittikleri bir çok toplantıda aldıklarını ifade ederek uzun süre örgütün içinde görev yapmış ve şimdi de belediye meclis üyeliği için aday adayı olmuş birisi olarak Özgür Karabat'ın daha önce ilçe başkanıyken yapmış olduğu güzel çalışmaları belediye başkanı olduğundada halka hizmet noktasında  çok çalışacağına güvendiği için  destek verdiğini açıkladı. 

Nizamettin Kümeç
‘de  “4.Etap’ta ikamet eden meclis üyesi aday adayı olarak Kahvaltılı toplantının ev sahibi olarak biz ancak Başakşehir’de birlik ve beraberlik içinde hareket edersek başkanlığı alırız” dedi.Kümeç, Karabat'ın birleştirici ve bütünleştirici rolü'nün yanı sıra girişimci ve çalışkan olması  CHP için büyülk bir şans" dedi.

Zeynep  Deniz Aldoğan’da yaptığı konuşma da kendisini hem gençlerin hem de bayanların temsilcisi olarak gördüğünü ifade ederek sonuna kadar aday adayımız Özgür Karabat’ın yanındayız.Başkanımız ''bir an önce aday olursa hepimiz birlik ve beraberlik içinde sokak sokak gezerek başkanlığı almak adına var gücümüzle çalışacağız.Çünkü Başakşehir'in hizmete,büyüyüp daha çok gelişmeye ihtiyacı var.Gençlerin kenedilerini  daha rahat ifade edebileceği alanlara,spor komplekslerine ihtiyaçları var.Bunun gibi daha birçok sorunun çözümü için;başkanımızın aday olması gerekir''ifadelerini kullandı.

İlçe başkanı Kazım Özeren  ve diğer konuşmacılardan sonra sahneye gelen Özgür Karabat anlamlı ve coşkulu bir konuşma yaparak kahvaltılı toplantıya katılan yüzlerce partiliyi motive edici bir konuşma yaptı.


Özgür Karabat birlik bereberlik içinde Başakşehir'i yöteceğiz 


CHP Başakşehir Belediye Başkan aday adayı Özgür Karabat Onuruna verilen kahvaltıda yüzlerce kişiye yaptığı konuşmada ''Başakşehir hepimizin, hep birlikte çalışarak İlçemizin sorunlarına çözüm bulacağız.Başakşehir'de Sağlık,ulaşım,eğitim,alt  yapı ve üst yapı sorunlarını halkımızla birlikte çözmek için bütün imkanlarımızı seferber ederek çalışacağız.Başakşehir'e yeni bir belediyecilik anlayışı kazandırarak diğer tüm ilçelere örnek olacak şekilde  çalışmalarımızı halkın menfaatini ön planda tutarak sürdüreceğiz'' şeklinde konuştu.

Karabat sözlerinde Yunus Emre'den Mevlana'ya kadar bir çok düşünür'e yer vererek sözlerini şu şekilde Mevlana'nın bir sözü ile tamaladı. 'Toprak üstünde ne varsa yine toprak olacak''dedi.

Programın görüntülerini az sonra
www.istanbultimes.tv de izleyebilirsiniz.

Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35