banner25

Çınar Koleji binasından vadiye tecavüz var mı ?

Başakşehir 4.Etap'ta bulunan Çınar Kolejinin bina inşaatı yaparken kamunun arsasına tecavüz ettiği iddiası cevap bekliyor...

Çınar Koleji binasından vadiye tecavüz  var mı ?
Başakşehir 4.Etap’ta bulunan Çınar Koleji ‘nin Sular vadisine inşaat yapılırken diğer binalara oranla sular vadisine doğru kamu alanına tecavüz ettiğini ihbar eden okurumuzun iddiasını gündeme getirerek yetkililerden cevap bekliyoruz.

Başakşehir Times Haber Merkezi / Özel Haber 

İşte okurumuzun sorduğu sorulardan ikisi ;

Çınar Kolejinin bölgesinde yapılan villalar biraz daha içeride olduğu halde kolejin ön tarafa doğru  (yani vadiye)  kamu arazisine tecavüz ettiğini ifade ediyor. Kolej yetkililerinin bu iddiaya yazılı cevap vermesini bekliyoruz.

Diğer bir iddia ise 2013 - 2014 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeni ile Başakşehir’in bir çok tarafına ve kendi kolej binalarına asılan afiş pankart ve tabelaler için belediyeye herhangi bir harç ödemişler midir ?  Ödemişlerse makbuzunu paylaşırlar mı ?

Okurumuz bunların dışında bir çok iddia daha gündeme getirmiş  ancak biz şimdi sadece iki tanesini sormakla yetinelim. Diğer iddialar ile alakalı araştırmalarımız devam ediyor.


Kaynak:İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
YORUMLAR
Mahmut
Mahmut - 11 yıl Önce

Başakşehir Times Gazetesi Güzel haberlere imza atıyor. Bu cesur ve özgür haberlere imza atan ekibi kutlarım...

Ruhi Çetinkaya
Ruhi Çetinkaya - 11 yıl Önce

Kamu arazisine tecavüz demek 76 milyonun hakkını yemek demektir.Biz de Çınar Koleji hak hukuk bilir diye düşünmüştük merğerse iş menfaate gelince hak hukuk unutuluyor...Çınar Kolejini kınıyorum

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35