banner25

Basın mensuplarından Başakşehir Kaymakamına ziyaret

Başakşehir ile alakalı yayın mecraları da olan Basın mensupları Başakşehir’e yeni atanan kaymakamı Uğur Turan makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Basın mensuplarından Başakşehir Kaymakamına ziyaret
Hüseyin Çetiner İstanbul Times ve Başakşehir Times’ı temsil etti


Bünyesinde Başakşehir Times Gazetesi ve
www.basakseghirtimes.com haber portalı da olan İstanbul Times Gazetesi ve yayın grubu imtiyaz sahibi sarı basın kartı sahibi gazeteci yazar Hüseyin Çetiner’in de olduğu bir grup basın mensubu Başakşehir’e atanan Uğur Turan’ı ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundular.

Başakşehir Times Haber Merkezi / Çağla Pekgüleç

Kimler Hayırlı olsun toplantısına katılmıştı 

BasaksehirRehberi.com İnternet Medya Kuruluşu Adına Mehmet Hammutoğlu, 212 Medya ve 212 Gazetesi Adına Halil Gölve, ,  Yeni Esnaf Gazetesi Adına Emre Baktıroğlu katıldı.

Kaymakam Uğur Turan göstermiş olduğu nezaket ve sıcak ilgi gözlerden kaçmadı.

Dört çocuklu Öğretmen bir ailenin en büyük evladı olduğunu ifade eden Turan;  bizleri yetiştiren   Anne ve Babalarımıza şükran borçluyuz, dedi.  

Turan her birimiz farklı memleketlerden gelmiş  farklı görüşlere sahip bireyler olabileceğimizi ancak bir vatan bir bayrak altında yaşamak için tüm fedakarlıkları yapmamız gerekir dedi.  

Anadolu’da olsun,  Artık Başakşehir’de de  dönem,  dönem çeşitli sorunlarla karşılaşmamız mümkün. Bizler de  Yunus  Emre  ve Mevlana’nın dini ve sosyal hayatta üstlendikleri misyonlar gibi sorunları üstlenip çözüm yolları üreteceğiz.

Turan;  Avrupa’da bir çok şehirde bulunduğunu ve sorunsuz şehirler olmadığını ifade etti.  

Başakşehir hakkında bilgiler paylaşan yerel basına, geldiği günden itibaren kendisinden önce yapılan çalışmaları incelediğini kısa sürede adaptasyon sürecini atlatacağını ve  çalışmalarına verimlilik katacağını ifade etti.

 Basın Temsilcileri İlçe İnsan Hakları Kurulu’nun Aktif olarak işler hale getirilmesi taleplerinden sonra Kaymakam Uğur Turan’a başarı dileklerinde  bulundu.    
Turan basın mensuplarını kapıya kadar uğurladı. Başakşehir  naif, nazik ve bilgi birikimi olan bir kaymakam kazandı.
Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35