banner25

Başakşehir Kızılay ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor...

İlk durak Kayaşehir Fenertepe oldu. Başakşehir İlçesinde hayırsever bağışçılar tarafından bağışlanan kavurmalar ihtiyaç sahiplerine Kızılay Başakşehir Kadın kollarınca evlerinde ziyarette bulunularak teslim edildi.

Başakşehir Kızılay ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyor...
Kadın Kolları Başkanımız Şükran Taner öncülüğünde ve gönüllü ekibimizle İlçemize bağlı Fenertepe' dağıtılan  kavurmalar önceden ayrıntılı bir çalışma yapılarak ihtiyaç sahiplerini buldu.  Önceliği yaşlılar, yetimler, bakıma muhtaç yatağa bakımlı olarak hayatını idame ettirenler, kanser hastaları ve hiçbir sağlık güvencesi olmayanlardı. Yokluk ve hastalık mücadelesi içerisinde olan kardeşlerimizin sıkıntıları dinlenerek yaşadıkları zorluklara ortak olundu.

Başakehir Times Haber Merkezi 
Kadın Kolları Başkanı Şükran Taner amacımız  ilçemizde bulunan ihtiyaç sahiplerinin yanında olup sıkıntılarına ortak olmak bu kapsamda değerli gönüllü ekibimizle evleri ziyaret ederek ihtiyaç sahiplerinin yanlarında olacağımızı bilmelerini istiyoruz gücümüzün yettiğince de bu çalışmalarımız devam ediyor dedi.
Kızılay Başkanı İlyas Bilen bizler veren el ile alan el arasında köprü oluşturduk. Bu alanda da oluşturmaya devam edeceğiz. Bağışta bulunan gönüllülerimize canı gönülden teşekkür ederim dedi.

Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35