banner29

Bahar Başakşehir’e “şenlikli” geldi

Baharın kendini hissettirdiği bu günlerde Başakşehirliler Baharın gelişini görkemli bir “Şenlik”le kutladı. Horonlu, balık ekmekli, sucuk ekmekli bir şenlikle yapılan kutlama katılımcılara neşe dolu anlar yaşattı.

Bahar Başakşehir’e “şenlikli” geldi
Başakşehir Belediyesinin organizasyonu ile Başakpazar Fuar ve Sergi alanında gerçekleşen Şenlikte; türküler söylendi, horonlar oynandı. Çeşitli ikramların da yer aldığı “Bahar Şenliği” katılımcılar eğlenceli ve renkli bir gün geçirdi.

Başakşehir Times Haber Merekzi 

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, vatandaşlara kendi elleriyle balık ekmek ikram etti

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ın da katılarak balık ekmek dağıttığı şenlikte vatandaşlar doyasıya eğlendi. Şölende Uysal, vatandaşlara balık dağıtırken uzun süre onlarla sohbet etti. 

Ak Parti İstanbul 3.Bölge Milletvekili Harun Karaca, Ak Parti Tokat Millet Vekili Zeyid Aslan, Ak Parti Başakşehir İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, Başakşehir Belediyesi Başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş’ın da katıldığı Bahar Şenliği’nde Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’da vatandaşlara hitap etti “İlçemizin dinamik yapısını oluştururken; vatandaşımıza ıssız bir Başakşehir değil, aksine doğayla özdeş bir yaşam; yaşayan bir şehir vaat ettik. Allah’a şükür ,huzurlu, keyifli, coşkulu ve kaliteli bir yaşam sözümüzü yerine getirerek yüzleri güldürdük. Merkezine insanı aldığımız hizmet anlayışımızda paylaşmayı baz aldık. Şimdi de bahar coşkunuzu, şenliğimizde paylaşmaya geldik” dedi.

Başakşehirimiz akşamları halkının başka ilçelere gidilen değil, aksine misafir kabul eden bir ilçe haline getirme çabamız devam ediyor diyen Uysal “Esnaflarımız yıl boyunca para kazanacağımız bu halka bir kez olsun biz ikramda bulunalım dediler ve bu Bahar şenliğinde biz buluşturdular. Bu şenlik bundan sonra geleneksel hale dönüştüreceğiz.

Doyurucu bir Şenlik

Gelenekselleştirilerek her sene yapılacak olan Bahar Şenliğine Başakşehirden ve komşu ilçelerden yaklaşık 20 bin kişi katıldı. Katılımcılara balık ekmek, sucuk ekmek, taze bahar meyve ikramının yapıldığı doyurucu bir şenlikte,  5 ton balık, 500 kilo sucuk ve 1 ton meyve vatandaşlara ikram edildi. 

"Turgay Başyayla" türküleriyle coşturdu

Çocuklara yönelik kukla showlar, çeşitli gösteri ve aktivitelerin yer aldığı Bahar Şenliğinde, Karadeniz horon ekibinin gösterileri beğeni toplarken, sanatçı Turgay Başyayla kendisine eşlik eden halk oyunları ekibi ile yedi bölgeden seslendirdiği türküleriyle vatandaşları coşturdu. 

Şenlik çok beğenildi

Başakşehir Belediyesinin organizasyonunda gerçekleşen ve binlerce kişinin katıldığı Şenlik, vatandaşların takdirini topladı.

Nedime Mercanlı
Başakşehir’de oturan Nedime Mercanlı “Şenlik çok güzel geçiyor. Başakşehirimize vatandaşlarımıza yakışır bir şenlik oldu. Belediyemize teşekkür ederiz” dedi.

Ali Külekçi
Çocuğu ve eşi ile katılan Ali Külekçi “Çok kalabalık bir etkinlik oluyor, herkes çok memnun, herkes eğleniyor”dedi.

Hasfiye  Saraçoğlu
Eşi ve kızı ile Bahar Şenliğine katılan Saraçoğlu “İnsanların yüzlerini gülümsetmeyi başardılar, çok teşekkür ederiz” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35