banner32

CHP örgüt içi toplantısını yaptı

CHP Başakşehir ilçe örgütü her 15 günde bir parti binasında yaptığı toplantılarının bu haftaki konusu son güncel konular hakkında oldu...

CHP örgüt içi toplantısını yaptı
CHP Başakşehir ilçe başkanı, Özgür Karabat Hükümetin her şey yolundaymış gibi bir algı oluşturmaya çalışması koskoca bir yalan dedi

CHP
 Başakşehir ilçe örgütü bu haftaki örgüt içi toplantısında son güncel konuları mesaya yatırdı. 

Başakşehir Times Haber Merkezi 

İlçe başkanı Özgür Karabat bir önceki toplantıdan bu toplantıya kadar yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Daha sonra 'da Ak Parti hükümetinin topluma empoze etmeye çalıştığı herşey yolunda algısının koskoca bir yalan olduğunu ekonomik verilerş örgüt mensuları ile paylaştı. 

Bir çok örgüt mensubu da kürsüde Başakşehir'de Belediye seçimini nasıl alabiliriz yönünde görüş belirtti.

Parti üyesi Arif Mert  yaptığı yirmi dakikalık konuşmada özetle yerel yönetim seçimlerinde tüm parti üyelerinin katıldığı ön seçim ile adayların belirlenmesinin en doğru  ve demokratik bir yapı olduğunu vurguladı.

CHP Onurkent sorumlularından Duran Bozkurt ise kendi bölgelerinde acilen bir Anadolu Lisesine ihtiyaç olduğunu vurgulayarak açtıkları imza kampanyasına destek olunması  gerektiğini ifade etti.

İki saat devam eden toplantıda bir çok örgüt mensubu görüşlerini ifade ederek kendi bakışları açısında yapılması gereken çalışmaları ortaya koydular. 

Kaynak: İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

 




YORUM EKLE
YORUMLAR
Nihat emeksiz
Nihat emeksiz - 11 yıl Önce

CHP bu toplantıları, 15 gümde bir değil ayda bir yapıyor. Son bir yılda bu toplantılara dışardan konuşmacılar geldiğine göre ayda bir değil, dört ayda bir örgüt toplantısı yapılmış olur. Tabii, bu toplantılar sık sık yapılmalı ki, örgüt siyaset üretsin, bu toplantılara katılanlar artsın. Partiye katkı verenler çoğalsın. Bu toplantıların amacı budur. Ben 15 günde bvir toplantı yapılıyor haberinizi düzeltmek istedim.

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35