banner29

Bahçeşehirliler Derneği (BADER) Kurumsallaşıyor

Bahçeşehirliler Derneği (BADER) Bahçeşehir Gölet Bölgesinde yer alan Şark Sofrasında yaptığı kahvaltılı istişare toplantısında kurumsallaşma kararı için kolları sıvadı.

Bahçeşehirliler Derneği (BADER) Kurumsallaşıyor
Mimar Başakşehir Belediyesi CHP meclis üyesi ve BADER yöneticisi  Hilal Erbakan açılış konuşması yaptı

BADER yönetim kurulu üyesi Hilal Erbakan yaptığı konuşma da BADER’in kurulduğu 1997’den günümüze çok güzel ve verimli işlere imza attığını vurgulayarak bundan sonra daha da kurumsal işlere imza atmak adına bugün burada bir araya geldiklerini vurguladı.

Başakşehir Times Haber Merkezi / Merve Saraç 

Dernek Başkanı Uğur Barış Karabulut yaptıkları ve yapacaklarını anlattı

BADER’in genç ve dinamik başkanı Uğur Barış Karabulut ise yaptığı konuşma da şunları söyledi “BADER olarak 1997 den bu yana eski başkanlarımızdan Erdal Savur ve Mehmet Kaban aramızda. Biz onlardan marka değeri ile bir dernek devraldık.Emekleri için onları kutlamak istiyorum. 

Eski başkanlarımız ve sizi alkışlamak isterim. Bugüne kadar Bahçeşehir’in betona teslim olmaması adına yaptığımız çalışmaları özet bir şekilde slayt eşliğinde toplantıya katılanlara bir sunum yaptı. Sunumun bitiminde seneye başkanlık süresinin biteceğini ifade ederek yeni arkadaşlarımızı çevre konusu başta olmak üzere toplumsal olaylara duyarlı olan kurumsal bir BADER bırakmak istedikleri için bugün burada kahvaltılı toplantıda bir araya geldiklerini ifade ederek herkese katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Eski BADER Başkanı Erdal Savur Bahçeşehir’in yeniden Belediye olması adına çalışma yapalım önerisi yaptı

BADER’in gelişerek büyümesini görmenin kendisini mutlu ettiğini söyleyen Erdal Savur başkan Uğur Barış Karabulut ve ekibine bundan sonra yapılacak çalışmalarına Bahçeşehir’in yeniden Belediye olması adına çalışma yapmaları halinde belli bir süre sonra başarılı olacaklarını ifade ederek bu konuda kendisinin de maddi ve manevi destek vermekten kaçınmayacağını ifade etti.

BADER kurucularından ve eski Başkanı Mehmet Kaban ufuk açıcı bir konuşma yaptı

CHP eski Parti meclis üyesi ve 29 Mart 2009 yerel yönetim seçimlerinde CHP Başakşehir Belediye başkan adayı sanayici iş adamı eski eğitimci Mehmet Kaban yaptığı konuşma ile BADER bundan sonrada daha kurumsal işlere imza atması gerektiğine inandığını ifade etti.

Konuşmasından sonra şunları söyledi ”Bugün burada sadece kahvaltı yapıp ayrılmayacağız. Biz bugün buraya Sivil Toplum Kuruluşlarının varlığına inanan dostlarımızı davet ettik. Bu daveti yaparken de BADER’in daha rahat bir ortam da hizmet vermesi adına iyi bir mekanın olmasına karar verdik. 

Bu kararımızı realize edebilmek için dernek başkanı Uğur Barış karabulut ve yönetimine para lazım. Ben buraya gelmeden önce hepinizin tanıdığı iki dostumu aradım. üzerlerine düşeni yapacaklarını ifade ettiler.

Mehmet Kaban,elini taşın altına koyaral İlk 6 Bin liralık bağışı kendisi yaptı  

Ben ve eşim de Bahçeşehir'in sorunlarına sahip çıkan birer birey olarak üzerimize düşeni yapacağız dedi. Kaban'ın ve eşi topluluk huzurunda yapacakları katkıyı ifade etti.  Mehmet Kaban kendisi ve iki arkadaşı ile birikte yaptıkları katkı ile kampanyanın startını verdiğini ifade ederek toplantıda bulunanlara mikrofon uzatarak herkesin yapacağı katkıyı kendileri ifade etsin diyerek  güzel bir çalışmaya öncülük etmesi dernek yönetimini memnun etti.

Kaban’ı tanıyan ve bilen dostları da ellerinden gelen gayretleri vererek BADER’in merkez olarak kullanacağı 4 katlı villanın bir yıllık kirası ve sekreteryası için gerekli olan kaynağı toplamanın mutluluğunu yaşadılar.

Toplantıyı takip eden tek yayın organı olan İstanbul Times Yayın grubu Mehmet Kaban’ın ortaya koyduğu yapıcı ve uygulanabilir kampanya ile BADER’in bundan sonra daha da ciddi faaliyetleri yapacağı kurumsal bir merkez kavuşması adına ortaya koyduğu gayret ve başarısını takdir ediyoruz.

Kaynak :İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35