banner25

Bahçeşehirli Olmak Ayrıcalık

Gölet’i, yeşil alanları ve çevre düzenlemesiyle örnek olan Bahçeşehir, Başakşehir ilçesinin gözde semtlerinden. Yaz, kış farklı güzellikleriyle öne çıkan ve Başakşehirlilerin önemli buluşma noktalarından biri olan Bahçeşehir Gölet Bölgesi, sağlıklı yaşam için spor alanı oluştururken, kültür etkinlikleri ve konserler için de geniş bir alan sunuyor.

Bahçeşehirli Olmak Ayrıcalık
Bahçeşehir’de yaşamanın ayrıcalık olduğunu dile getiren bölge sakinleri, memnuniyetini dile getirdi.

Başakşehir Times Haber Merkezi 

Çocuklarımı yetiştirmek için Bahçeşehir’i tercih ettim İstanbul içerisinde yürüyecek bir kaldırım bile bulamıyoruz diyen Deniz Yılmaz ;”İki yıldan fazladır Bahçeşehir’de oturuyorum. Bahçeşehir’in özelliği yeşil hava alınabilecek alanının çok olması yerel yönetimlerden de bunları korumasını bekliyoruz. ” dedi.

Ben Bahçeşehir’de oturmuyorum ancak sık sık ziyaret ediyoruz diye Yıldız Polat; “Çocuklarımız için çok güzel bir yer.Bizim yaşadığımız bölgede bu tür alanlar bulamıyoruz. Alışveriş olsun, temiz hava almak ve vakit geçirmek olsun Bahçeşehir Gölet Bölgesi’ni tercih ediyoruz.” dedi.

14 yıldır Bahçeşehir’de yaşadığını söyleyen Sadiye Eroğlu;” Bu bölgenin bir çok sürecini gördüm.Başakşehir ilçesi olduktan sonra daha memnunuz, belediye başkanına da çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.Sadece buradaki yeşil alanların korunup daha da fazlalaştırılmasını istiyoruz. Burada gerçekleştirilen etkinliklerinizide takip etmeye çalışıyoruz. Zaten ramazan geliyor programları ilgiliyle takip ediyoruz ancak sandalye sayısının fazlalaştırılmasını istiyorum” diyerek memnuniyet ve isteklerini belirtti.

Yerel yönetimdeki çeşitli sıkıntılar giderilmelidir diyen Erhan Turgut;” 2 yıldır Bahçeşehir’de yaşıyorum Bahçeşehir çok güzel bir semt ancak daha farklı yönetilebilir. Parklar ve yeşil alanlar fazlaca var, ancak bunların bakımının daha profesyonel yapılmasını bekliyoruz. Yeşil alanlara sahip çıkılıp rant kurbanı edilmesini istemiyoruz. Bir bisiklet yoluda yapılsa Bahçeşehir içerisine çok güzel olurdu” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Artık Bahçeşehir çok kalabalık oldu diyen Ahsen Kervan;” 18 yıldır Bahçeşehir’de yaşıyorum. Taşındığımızda neredeyse hiç birşey yoktu. Daha sonra gittikçe kalabalıklaşmaya başladı. Şehir içerisinde çocuklarımı yetiştirmek istemediğim için Bahçeşehir’i tercih ettim. Onun dışında yeşil alanların korunup daha da arttırılmasını isterim. Kültür sanat etkinliklerinizi de beğenerek takip ediyorum gerçekten çok iyi isimler geliyor. ” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35