banner29

Bader'den Uysal'a ziyaret

Bahçeşehirliler Derneği yönetim kurulu üyeleri,Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı makamında ziyaret etti...

Bader'den Uysal'a ziyaret

Yeni  BADER yönetimi Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ı makamında ziyaret ederek ilçenin ulaşım sorununu gündeme getirdi.

Başakşehir Times Haber Merkezi / Nihat Emeksiz


Alışıla gelmiş isteklerin talep edileceğini bekleyen Uysal'a tek istek sunana BADER Yönetimi Bahçeşehir'in ulaşımı için; BANLİYÖ treninin gelmesi için sürdürdüğü  çabaya Belediye’ninde destek vermesini istedi.

Bahçeşehir’de ulaşım en büyük sorun olmaya devam ediyor

Kesin çözümün METRO olduğu konusunda düşünce birliğine varıldı. Başkan; “Marmaray bittiğinde, Halkalı’dan Hadımköy’e hattın uzatılması için çalışmalarının olduğunu “  söyledi.
 
Bu görüşe karşı TCDD ziyaretimizde kamuoyu baskısı artırılırsa , Marmaray bitmeden de bu hattın  Ispartakule’ye kadar gelmesinin sağlanacağını, geçmişte bunun denemesine geçildiği, ancak Ispartakule istasyonunun banliyö trenlerince kullanılabilir hale getirilmediği için yarım kaldığı anlatılarak, şimdi böyle bir girişimde bulunulursa Bahçeşehirliler Derneği olarak kampanya sürdürebileceğimizi, hatta METRO’nun da öncelikle gelmesi için Bahçeşehir’liyi harekete geçebileceğimizi,  söyledik.

3.Boğazköprüsü Bahçeşehir’i rahatlatır

“3.Boğaz Köprüsü  bağlantısı olan ana yolun Bahçeşehir’in kuzeyinden  geçeceği, başakşehir’in muhtelif yerlerinden kuzey yolu ile bağlantılar kurarak çıkışların bu yollardan sağlanacağı, o vakit Bahçeşehir’in ulaşım sorununun hafifleyeceği” Başkan tarafından ifade edildi.
 
Bu projeden yararlanabilmek için çok beklemek gerektiği, Ülkemizde işlerin başlatıldıktan sonra bitmesinin zaman aldığı düşüncelerimizi Marmaray örneği ile anlatmaya çalıştık.

BADER;  yönetimler ile üyeleri arasında bir köprüdür


Bader’in Bahçeşehir’le yaşıt sayılabileceği, bu güne kadar Bahçeşehir’in pek çok sorununu gündeme getirdiği anlatılarak, Belediye olarak Bahçeşehir için aldığınız kararlardan bilgi sahibi olursak olumlu ise destek vereceğimizi, olumsuz yanları varsa düzeltilmesi için eleştiri yapacağımızı bildirdik.

Bundan sonrası çalışmalar için toplantıda hazır bulunan Başkan Yardımcısı Nurettin Ertemel ile Bahçeşehir’in gündemdeki konularını daha sık görüşmeye karar vererek Başkan’a veda ettik. 20.01.2012 Nihat Emeksiz
 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35