banner32

Mevlid kandilinde siyasi dayanışma

Kars Hacıveli Köyü Derneği'nin Altınşehir Olimpiyat Düğün salonunda organize ettiği Mevlid kandili programına CHP.MHP ve Saadet partisi ilçe başkanları da katıldı. Başkanlar gecenin ruhuna uygun olarak kısa bir selamlama konuşma yaptılar...

Mevlid kandilinde siyasi dayanışma
 Mevlid'de siyasi birlik mutlu etti

Okunan Kuran'ı kerim ve Mevlidi şeriflerden sonra her üç partinin ilçe başkanları gecenin anlam ve önemine binaen de kısa birer selamlama konuşma yaptılar.

Başakşehir Times Haber Merkezi

Kars ili Merkez Hacı Veli Köyü yardımlaşma derneği başkanı Önder Aras mevlid programımıza ilçemizde bulunan siyasi parti ilçe başkanlarını ve yönetimlerini davet ettik. CHP,MHP ve Saadet partisi ilçe başkanları ve yönetimleri bizi yalnız bırakmadı.

Başakşehir Belediye başkanı Mevlüt Uysal'ı, Ak Parti ilçe başkanı  Ayhan Özgürel'i de Mevlid programımıza davet ettik. Mevlüt başkanın özel kalem müdürü Duran Karaman bizi arayarak başkanın aynı saatte başka bir etkinlikte olması gerektiği için davetimize icabet edemeyeceğini ifade etme nezketinde bulundu.

Ancak Ak Parti Başakşehir ilçe başkanı Sayın Ayhan Özgürel'i bugüne kadar bir çok programımıza davet ettiğimiz halde hiç birisine katılmaması bizi üzüyor dedi. 


Haberin detayı ve foto galeri yayına hazırlanıyor



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner34

banner35