banner32

Asıl işini yap vatandaşın yolunu aç başkan !

Altenşehir ve Şahintepe'yi birbirine bağlayan 500 metrelik yokuşta vatandaş her gün saatlerce kuyruk çilesi yaşıyor.Belediye başkanı Mevlüt Uysal ise filim festivaline para akıtıyor.Cumartesi günü sabah saat 8.23 de 10.45'e kadar olduğu yerde bekleyen sürücüler başkana ateş püskürdü.

Asıl işini yap vatandaşın yolunu aç başkan !
Bu kadar olmaz dedirten zulüm her gün yaşanıyor 

Başakşehir Belediye başkanı Mevlüt Uysal asıl işi olan yol,ulaşım ve diğer asli çalışmaları bırakıp yeni ilçe olan Başakşehir halkının parası ile mezun olduğu İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesine halkın parası ile kahramanlık yapıp ULUSLARARASI filim festivali yapacağ yerde halkı perişan eden bu 500 metrelik yolu yapsa daha hayırlı bir iş yapmış olmaz mıydı ?

Başakşehir Times Haber Merkezi / Özel Haber 

İlçe sınırları içinde milletin evine ve işine rahat bir şekilde gidebilmesi adına iyi bir proje ile bu basit yolu İBB'ye defalarca yaptırması mümkün olabilirdi. Derdi millet olmayanların olaylara çözüm üretmesi beklenemez. 

Uysal Beş yılda İBB'ye ilçesi için ne yatırdı ? 

Altınşehir ve Şahintepe Mahalle muhtarlarının sorunlarına duyarsız kaldığını ifade eden mahalle halkı Güvercintepe Mahalle muhtarı İbrahim Dinç gibi mahalle sorunlarına sahip çıkacak bir muhtara ihtiyaçları olduğunu ifade edierek kaderine terk edilmiş birer mahalle olduklarını her fırsatta ifade etmeleri manidar.

Yolu,okulu,alt yapısı olmayan bir çok yer olduğunu bilindiği halde Başakşehir Belediye başkanı Mevlüt Uysal'ın emlakçılık yaparak Gül inşaat ile kat karşılığı yola inşaat yapması ve Uluslararası filim festivali ile uğraşmaktan milletin yol, okul, eğitim işlerine ayıracak zamanı kalmıyor sayın başkanın.

Başkan halkı perişan eden 500 metrelik Altınşehir'i Şahintepe'ye bağlayan yokuştan Happy markete kadar olan kısma bir çözüm bulmaya  gayret eteseydi 4.5 yıllık başkanlığı süresince mutlaka bir çözüm bulurdu.


Kaynak : İstanbul Times Haber Ajansı (İTHA)



YORUM EKLE
YORUMLAR
David Smith
David Smith - 11 yıl Önce

Ya geçin bu işleri sayın Çetiner. Kılıçdaroğlu'ndan bir farkınız kalmamış.

ozan bayrak
ozan bayrak - 11 yıl Önce

hep yanlı haber hep yanlı haber. belediye başkanıyla kişisel husumetin yüzünden sürekli bi karalama çalışması kötüleme çalısması.cehape den siz aday olun akp den olamadınız bide orayı deneyin. yandaş olduğunuz çok belli sayın çetiner.

trafik
trafik - 11 yıl Önce

trafik sıkısdı başkan yagmur uagdı başkan hava sıcak başkan kar yagdı başkan ruzgar esdi başkan haber yapacaksanız allaaşkına azıcık tarafsız kayda değer bir haber yapınız.trafiğid ebaşkana bağladınız ya helal olsun bence haberciliği bırakıp başakşehirtimes adını değiştirip chp times yapın secimlere girin alın siz yönetin haaa ama seçilirseniz eğe rtrafik sıkısırsa hesabını sorarrız ona göre ..

misafir
misafir - 9 yıl Önce

Bu kadarda baskan yanlisi olmayin burda o kadar insan madur yola her aksam o trafigi cekmek iskence sahintepe zaten ayri bir dunya gibi davraniliyor haberin gerceklik payi olabilicegini hic dusunmeyin zaten

Kenan gúrenc
Kenan gúrenc - 7 yıl Önce

Bu. Altın jehir şahin tepenin imarı ne zaman çıkacak cumhuriyet kurulalı hala yok kim şekilde calijmiyo o ona atiyo bi ötekisi ona hepsi boj konujuyo oy zamanı gelir

SIRADAKİ HABER

banner34

banner35